Фоторепортаж

Побілені дерева та одномісні лавки – як оновлюється житомирський сквер на Лятошинського. Фоторепортаж

19 April 2019, 12:54

У житомирському сквері на розі вулиць Лятошинського та Небесної сотні продовжується реконструкція.

19 квітня фотокореспондент Житомир.info заглянула за паркан, яким огороджений сквер, й побачила побілені «старі» й нововисаджені дерева, а також встановлені одномісні лавки.

Нагадаємо, першого квітня 2019 року в Житомирі в сквері на Лятошинського комунальники висаджували декоративні дерева, які завезли 30 березня.

Як повідомляв Житомир.info, переможцем торгів з реконструкції скверу стало ТОВ «АртХаус» з пропозицією 4 млн 937 тис. грн. Спонсором реконструкції є нардеп Вадим Кривенко. У серпні 2018-го у сквері зрізали 30 дерев, замість яких збиралися посадити клени, яблуні та сакури, вирощені за голландськими технологіями – у контейнерах, що гарантує їхнє приживання на новому місці. Термін реконструкції двічі переносили: у листопаді 2018 – на грудень 2018, у грудні 2018 - на травень 2019 року «через документально підтверджені об’єктивні обставини». Дизайн-рішення скверу на Лятошинського в Житомирі від травня 2018 дивіться тут.

12 березня 2019 після зимової перерви знову розпочалися роботи у сквері. Біля об’єкта стояв автомобіль-бетонозмішувач, на території працювали кілька робітників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер Лятошинського дерева лавки  
Матеріали по темі