Місто

​Через ремонт на Параджанова у Житомирі тимчасово організують односторонній рух

14 May 2019, 11:42

По вулиці Сергія Параджанова у Житомирі, де триває ремонт дорожнього покриття, тимчасово змінять рух на односторонній.

Таке оголошення 14 травня опублікувала прес-служба Житомирської міськради.

«У зв’язку з проведенням капітального ремонту вул. Сергія Параджанова, з 15.05.2019 року буде тимчасово організовано односторонній рух по вул. Сергія Параджанова від Київського шосе до АЗС «ОККО» (Складський проїзд) у напрямку вул. Корольова», - йдеться в повідомленні.

Прим цьому, запевняють в міській раді, рух тролейбусів по вул. Параджанова відбуватиметься у звичайному режимі.

Щодо руху маршрутного транспорту, то рух автобусних маршрутів №19,19-А та 8 у напрямку вул. Корольова буде організовано у звичайному режимі, у зворотному - по вул. Корольова та вул. Вітрука.

Нагадаємо, капітальний ремонт вулиці Сергія Параджанова у Житомирі, який розпочався восени 2018, планують завершити до липня поточного року.

Як повідомляв Житомир.info, рішення про передачу ОДА функцій замовника на ремонт вулиці Параджанова ухвалили на засіданні виконкому Житомирської міської ради 20 червня 2018 року. Як відбуватиметься капітальний ремонт вулиці Параджанова, обговорювали на відкритій техраді в Житомирській міській раді 24 вересня 2018 року.

11 квітня 2019 року підрядну компанію «ALKE», яка ремонтує вулицю Параджанова у Житомирі, попередили про розірвання угоди. На сесії міськради 23 квітня депутат Олександр Рибак обурився, що в Житомирі перед Пасхою вперше не робили ямковий ремонт, а ями на дорозі по Параджанова сягають 60 сантиметрів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Параджанова ремонт рух  
Матеріали по темі