Місто

До уваги житомирян: протягом доби у фонтані на Михайлівській хлоруватимуть воду

5 June 2019, 14:47

У Житомирі на вулиці Михайлівській з 19:00 5 червня, і протягом цілої доби, хлоруватимуть воду у фонтані.

Про це 5 червня інформує сайт Житомирської міської ради.

«5 червня з 19:00 протягом доби у фонтані на вулиці Михайлівській буде здійснюватися хлорування води. З метою унеможливлення отруєнь та опіків просимо не заходити у фонтан та обмежити доступ дітей до нього», - попереджають у міській раді.

Нагадаємо, фонтан на пішохідній Михайлівській, який прочистили 25 травня, запустять після підписання договору з «Житомиробленерго».

Як повідомляв Житомир.info, фонтан на Михайлівській почали монтувати в липні, а запустили в тестовому режимі 5 жовтня 2017 року. Офіційно фонтан відкрили 21 квітня. У травні 2018 фонтан закривали на ремонт, і 9 червня він знову запрацював. Мер Житомира скаржився, що городяни засовують у форсунки палки, пробки, обгортки від морозива та інше сміття. 25 червня 2018 фонтан оглянув італійський меценат Вірджініо Фіданца, який профінансував його будівництво. 29 липня 2018 біля фонтану трапився інцидент: молодик в шоломі на велосипеді травмував дівчинку. Фонтан на Михайлівській збиралися передати на баланс водоканалу.

З 1 травня 2019 в Житомирі традиційно розпочався сезон фонтанів. У місті запустили всі фонтани, крім фонтану на пішохідній Михайлівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська фонтан хлорування  
Матеріали по темі