Місто

​Влада збирається перестелити асфальт у дворах ще двох житомирських будинків: біля ФОКу і стадіону «Спартак»

12 June 2019, 09:49

До переліку будинків у Житомирі, у дворах яких відремонтують асфальт, збираються внести ще два: по Київській і Кибальчича.

Про це йдеться у проекті рішення виконкому, яке доповнює рішення від 3 квітня 2019 року «Про затвердження переліку об’єктів капітального ремонту житлового фонду на 2019 рік» і опубліковане на сайті мерії 11 червня.

«З метою забезпечення утримання асфальтобетонного покриття прибудинкових територійжитлових будинків в належному технічному стані шляхом виконання необхідних робіт з його капітального ремонту», до 27 будинків, де запланований капремонт асфальту прибудинкових територій, вносяться ще дві адреси:

  • вул. Київська, 53 (багатоповерхівка біля стадіону «Спартак»),
  • вул. Кибальчича, 10 (багатоповерхівка біля ФОКу).

Нагадаємо, робоча група Житомирської міськради рекомендує назвати стадіон дитячо-юнацької школи з футболу «Спартак Арена».

Як повідомляв Житомир.info, згідно з прийнятим 03.04.2019 рішенням міськвиконкому, упродовж 2019 року в Житомирі планують провести капітальний ремонт в 24 будинках ОСББ та відремонтувати ліфти в 329 багатоповерхівках. З переліком адрес можна ознайомитись тут. Згодом до переліку аварійних будинків внесли п’ятиповерхівку по вулиці Чорновола, у якій «сиплються вітражі», ще пізніше – будинки за 27 адресами.

У березні 2019 року управління капітального будівництва ЖМР замовило проектну документацію для проведення капітального ремонту прибудинкових територій за кількома адресами в районі Промавтоматики. На сесії міськради 7 лютого 2019 року прийняли рішення про виділення 7 млн 735 тис. 966 грн на капітальний ремонт асфальтобетонного покриття прибудинкових територій житлових будинків та проїздів, у т.ч. ОСББ з відновленням підпірних стінок. Крім того, відповідно рішення виконавчого комітету від 12 квітня 2019 року, усі капітальні ремонти житлового фонду відтепер проводитимуть на умовах співфінансування 70/30.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: асфальт капремонт прибудинкова територія  
Матеріали по темі