Місто

​Водоканал повідомляє, що вийшов на звичний режим роботи, житомиряни пишуть, що води немає

23 June 2019, 09:32

Комунальне підприємство «Житомирводоканал» вийшов на звичний режим роботи.

Про це в соцмережі після півночі 22 червня повідомив директор КП Андрій Нікітін.

«Ми вийшли на звичайний режим роботи. Працюють всі насосні станції, тобто всі райони мають бути забезпечені водою!», - написав він уночі.

За годину перед тим пояснював, що однією з причин, через яку вода з'явилась не у всіх - заблокована засувка найбільшого з живлячих трубопроводів.

Уранці 23 червня директор водоканалу написав, що кілька житомирських будинків залишаються без води через аварію на пожежному гідранті, і попросив називати адреси, де є проблеми з водою.

«На даний час залишаються без води будинки по вул.: Велика Бердичівська №41, І. Франка №3 та №6, С. Ріхтера №12 – аварія на пожежному гідранті. Працюємо задля якнайшвидшого відновлення. Червоний №45 та №45а – роботу насосної станції відновлено, тиск води має бути в нормі. Шановні мешканці, прошу вказати в коментарях, де ще є проблеми з тиском води – для більш швидкого реагування», - написав Андрій Нікітін о 9 ранку.

У коментарі додав: по Небесної сотні, 60, Тутковського 12, Острозьких 110, Домбровського 45 аварійна бригада виїхала для з'ясування причин відсутності води.


Житомиряни в коментарях повідомляють, що нормального напору води немає навіть на Київській, колонка не вмикається. Центр мав бути з водою ще 22 червня. Також води немає на Промисловій, Шевченка, Домбровського, по проїзду Івана Богуна та за іншими адресами.

За повідомленням водоканалу, у зв'язку із ремонтом пожежного гідранта до будинку по Великій Бердичівській, 41 з 10.00 буде організовано підвіз води (виділено редакцією).

Нагадаємо, дехто з житомирян очікував воду вже в обідню пору 22 червня. Станом на 17.20 22 червня водопостачання в Житомирі ще не починали відновлювати. Увечері 22 червня Нікітін «подякував» підрядним організаціям, через повільну роботу яких, на його думку, зірвалося вчасне відновлення водопостачання.

Як повідомляв Житомир.info, житомирян просили на два дні запастися водою, бо 21 та 22 червня водоканал планує ремонтувати мережі. Воду обіцяли вимкнути у ніч на 21 червня, проте тиск води у кранах житомирян почав падати уже з 18.00 вечора четверга, 20 червня. 21 червня комунальники показали, де розрили дороги і міняють засувки, через що місто залишиться без води до вечора, 22 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відключення  
Матеріали по темі