Місто

39-річний педагог житомирської ЗОШ №7 виграв конкурс на посаду директора цієї школи

2 July 2019, 15:35

Учитель фізики й математики загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені В.В. Бражевського м. Житомира Михайло Чемерис став переможцем конкурсу на посаду директора цієї школи.

Результати конкурсу на посаду директора ЗОШ І № 7 другого липня оприлюднили на сайті Житомирської міської ради.

«Конкурсна комісія визначила переможця конкурсу на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені В.В. Бражевського – ЧЕМЕРИСА Михайла Івановича», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що педагог набрав найбільше балів – 33,76 – за результатами усіх видів завдань та презентації плану розвитку школи.

«Результат письмового тестування — 8,1 бал, письмового вирішення ситуаційного завдання - 10 балів, публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку - 7,73 бали, надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії,в тому числі щодо проведеної презентації - 7,93 бали. Загальна кількість балів - 33,76 балів, підсумковий рейтинг – І», - йдеться у документі.

Михайло Чемерис. Фото Житомирської міськради

Друге місце за кількістю балів (29,53) - у викладачки ЖДУ імені Франка, кандидатки педагогічних наук Наталі Андрійчук, третє (26 балів) – у заступниці директора ЗОШ №7 з виховної роботи Людмили Яремчук.

У власному блозі на ресурсі Єдина країна 39-річний Михайло Чемерис зазначає, що у 2001 році він закінчив Житомирський державний педагогічний університет ім. І.Франка і відтоді працює вчителем фізики та математики у житомирській школі №7. Педагогічний стаж - 14 років, категорія – вища, остання атестація - 2012 рік. Одружений, має двох дітей.

Нагадаємо, всього в повторному конкурсі на посаду директора школи №7 брали 5 педагогів, троє з яких працюють у цій школі. Двоє педагогів вже брали участь у попередньому конкурсі, який проводився наприкінці 2018 року, однак не відбувся через низький рівень компетентності претендентів.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2018 року департамент освіти Житомирської міськради оголосив конкурс на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені В.В. Бражевського. 19 грудня на сайті мерії з’явилось оголошення про те, що до конкурсного відбору на посаду директора ЗОШ №7 було допущено трьох осіб: Олену Талько, Катерину Слідзевську, Людмилу Яремчук. 11 січня 2019 року конкурсна комісія, яка обирала директора житомирської ЗОШ №7 імені В.В. Бражевського, відмовила усім кандидатам у зв’язку з низьким рівнем їх компетентності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа ЗОШ №7 директор конкурс Чемерис  
Матеріали по темі