Події

Священника Житомирської єпархії УПЦ МП судитимуть за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння

8 July 2019, 13:25

Корольовський районний суд м.Житомира 1 серпня 2019 року розглядатиме справу про притягнення до адміністративної відповідальності Грицаюка Сергія Володимировича.

Суть позову: керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

Сергій Грицаюк – настоятель Свято-Хрестовоздвиженського кафедрального собору Житомирської єпархії УПЦ МП, протоієрей.

Як стало відомо Житомир.info, священника напідпитку ввечері 20 червня зупинили патрульні в обласному центрі на вулиці Любарській.

Нагадаємо, 4 липня в райцентрі Баранівка поліцейські склали протокол на п’яного священника, який на Renault в’їхав в огорожу.

Як повідомляв Житомир.info, 3 грудня 2018 року в Житомирській області правоохоронці проводили обшуки у будівлях, які належать єпархіям УПЦ Московського патріархату. За інформацією управління СБУ в Житомирській області, під час обшуків були виявлені друковані матеріали з ознаками релігійної ворожнечі. Слідчі слідчого управління головного управління Нацполіції в Житомирській області зверталися до суду з клопотанням про надання дозволу на арешт майна, вилученого в єпархіях УПЦ МП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд священник УПЦ МП сп'яніння водій  
Матеріали по темі