Місто

​Житомирян запрошують на забіг з домашніми песиками

22 July 2019, 13:57

21 вересня у гідропарку має відбутися перший у Житомирі забіг з домашніми песиками.

Про це 22 липня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Мета заходу - популяризація гармонійного співіснування та активного сімейного відпочинку разом зі своїми хвостатими улюбленцями! Учасники долатимуть дистанцію 800 м у трьох категоріях, а переможці отримають корисні й смачні подарунки», - йдеться у повідомленні.

Також гості заходу зможуть взяти участь у квесті #явідповідальнийгосподар, дискусійній панелі щодо належного утримання домашніх тварин, безкоштовно прочіпувати свого песика та, звісно, отримати море позитивних емоцій від спілкування із чотирилапими друзями.

Організатори забігу попереджають про обов’язкову реєстрацію учасників за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1yy6RGd9B4TQAlfTv7BRJJMvH7uOcTMoKMxSEITllhj8/edit

Місце та дата проведення: 21 вересня у гідропарку, збір учасників біля ресторану «Дубки» о 14.00. Головний організатор події: КП «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради 067 558 77 68.

Нагадаємо, 2 липня у Житомирі відбулася перша фотовиставка, присвячена тваринам з фізичними вадами.

Як повідомляв Житомир.info, 6 квітня 2019 у Житомирі відбувся благодійний забіг на підтримку онкохворих дітей, до якого долучилися майже півтисячі містян. А 22 травня житомиряни взяли участь у забігу «Run, Юля, Run» і потренувались разом з чемпіонкою з триатлону Юлією Єлістратовою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: забіг тварина ЦЗТ собака  
Матеріали по темі