Політика

Довірена особа кандидата від партії «Слуга народу» вимагає перерахунку голосів на дев’яти дільницях Коростенського округу

23 July 2019, 18:48

Довірена особа кандидата в народні депутати Вячеслава Сігачова в одномандатному виборчому окрузі №64 Олексій Шляга 23 липня подав до окружної комісії заяви щодо порушення закону про вибори народних депутатів.

У заявах, фото яких є у розпорядженні Житомир.info, йдеться про порушення під час заповнення протоколів з 9 виборчих дільниць.

«Неправильно заповнені протоколи – це виявлене нами порушення, тому ми вимагаємо перерахунку голосів на цих дільницях», - сказав у телефонній розмові з журналістом Олексій Шляга.

Нагадаємо, 23 липня ЦВК оприлюднила результати 100% протоколів по Коростенському округу №64 – з перевагою в менш ніж 700 голосів перемагає чинний нардеп Володимир Арешонков. Кандидат від партії «Слуга народу» Вячеслав Сігачов заявив, що вимагатиме перерахунку голосів на деяких дільницях, та розповів про погрози.

0


Як повідомляв Житомир.info, в день голосування 21 липня 2019 року кандидат в нардепи по Коростенському виборчому окрузі №64 від партії «Слуга народу» Вячеслав Сігачов написав заяву до поліції з повідомлення про «фейк» що він нібито зняв свою кандидатуру на користь Арешонкова. Вранці 22 липня до поліції надійшло повідомлення, що у місті Коростень існує загроза перешкоджанню роботи окружної виборчої комісії ОВО №64. До окружної комісії були скеровані спецпідрозділи, а центральний апарат Національної поліції виділив черговий гелікоптер з правоохоронцями, який ввечері цього ж дня повернувся назад. За інформацією громадської мережі ОПОРА, виборчу документацію та бюлетені від окружної комісії ОВО №64 до ЦВК планують доставляти вертольотом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: округ 64 Сігачов протокол ОВК вибори  
Матеріали по темі