Події

​Підприємця, який у райцентрі Житомирської області посеред вулиці застрелив чоловіка, триматимуть під вартою

24 July 2019, 13:58

На Житомирщині взяли під варту без внесення грошової застави жителя смт Ємільчине, який застрелив знайомого з неприязних стосунків.

Про це 24 липня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, скоєного жителем смт Ємільчине. Погоджене з прокуратурою області клопотання щодо застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою до особи, що вчинила злочин, розглянуто судом», - йдеться у повідомленні.

За результатом розгляду ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира до зазначеної особи застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

Жителя смт Ємільчине, 29-річного приватного підприємця, підозрюють у скоєнні умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині.

Установлено, що на початку липня цього року, близько 23.00 год, підозрюваний, рухаючись на власному мопеді по вул. Незалежності у смт Ємільчине, помітив знайомого, який їхав на велосипеді і до якого мав неприязні стосунки. З мотивів особистої неприязні, підозрюваний умисно двічі вистрілив із вогнепальної зброї та поцілив у чоловіка, унаслідок чого той помер від проникаючого наскрізного вогнепального поранення.

«Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 КК України проводить СУ ГУНП в області. За скоєний злочин – умисне вбивство – зазначеною статтею передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років», - повідомили в прокуратурі.

Як повідомляв Житомир.info, 7 липня у Ємільчинському районі чоловік на моторолері застрелив велосипедиста і втік. Загиблим виявився 35-річний житель села Руденька, а його кривдника на той момент розшукувала поліція, оскільки ніхто з очевидців події його не впізнав.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство суд Ємільчине  
Матеріали по темі