Місто

Водоканал попередив, що 16 серпня частина Житомира знову буде без води

15 August 2019, 18:35

16 серпня у частині Житомира буде тимчасово призупинене водопостачання.

Про це 15 серпня повідомило КП «Житомирводоканал».

«Унаслідок аварії, яка трапилася на магістральному трубопроводі, яким транспортується вода від с. Станишівка до промислового району Житомира, Польової та с. Зарічани, 16 серпня з 08:30 до опівночі (виділено редакцією) буде відсутнє водопостачання за такими адресами:

- с. Зарічани;
- вул. Корольова, Параджанова;
- мікрорайон Польова», – йдеться у повідомленні.

Водоканал просить мешканців зробити запас води й нагадує житомирянам, що 80% водопровідних мереж міста зношені, а тому варто завжди мати невеликі запаси води на випадок виникнення аварійних ситуацій.

До закладів соціальної сфери буде організовано підвіз води.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 14 серпня КП «Житомирводоканал» попереджав про масштабний ремонт на водогоні та відсутність води в частині міста. Воду вимкнули близько півночі 15 серпня і у більшій частині міста водопостачання планували відновити о 5-ій годині ранку. Проте близько 6.00 керівник КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін повідомив, що у зв’язку з аварійною ситуацією, яка виникла під час проведення робіт, водоканал змушений був перенести запуск насосної станції на 8.00. Згодом цей допис був відредагований автором і запуск насосної станції перенесли вже на 10.00.

На 9.15 заступник Житомирського міського голови Сергій Кондратюк скликав терміновий брифінг, аби пояснити журналістам, чому водоканал вчасно не відновив водопостачання, та закликав житомирян поставитися до ситуації з розумінням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал вода ремонт реконструкція  
Матеріали по темі