Влада

​Мер звільнив керівника житомирського Пластового центру, бо він братиме участь в ООС

23 August 2019, 18:24

Доброволець АТО з Прикарпаття Максим Швець більше не директор комунальної установи «Пластовий молодіжний центр» Житомирської міськради.

Розпорядження про його звільнення за підписом в. о. міського голови Світлани Ольшанської від 23 серпня 2019 року опубліковане на офіційному сайті міськради.

«…розглянувши заяву Швеця М. І. про звільнення з займаної посади: звільнити 23 серпня 2019 року Швеця Максима Ігоровича, директора комунальної установи «Пластовий молодіжний центр» Житомирської міськради за угодою сторін. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Місюрову М.О.», - йдеться у документі.

У коментарі Житомир.info 23 серпня Марія Місюрова повідомила, що Максим Швець звільнився «у зв’язку з виконанням свого громадського обов’язку на сході країни», тобто, відправляється в зону ООС. Обов’язки керівника виконуватиме член Пластового центру Захар Маковський, який 23 серпня піднімав прапор на майдані Корольова.

«Експертна рада «Пластового молодіжного центру» рекомендувала Захара Маковського на посаду директора цієї комунальної установи, розпорядження про його призначення має підписати міський голова», - пояснила Марія Місюрова.

На фото Захар Маковський під час церемонії підняття прапору 23 серпня 2019

Нагадаємо, Максима Швеця на посаду керівника Пластового молодіжного центру Сергій Сухомлин призначив 23 жовтня 2018 року.

У декларації за 2017 рік Максима Швеця зазначалося, що він прописаний у місті Снятин Івано-Франківської області, а проживає у Житомирі в житловому будинку площею 63,3 кв. м, який належить Олександру Чорному.

Відомо, що Максим Швець очолював Снятинську районну організацію Національної скаутської організації «Пласт». З квітня 2015 року перебував у зоні проведення АТО у складі 5-го Окремого батальйону Української Добровольчої Армії, виконував бойові завдання на позиціях батальйону поблизу м. Авдіївка Донецької області.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2018 року на сесії міської ради депутати підтримали створення Пластового молодіжного центру Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Швець пласт звільнення АТО ООС  
Матеріали по темі