Місто

​«Автомагістраль» за 8,5 млн грн відремонтує ще одну вулицю у Житомирі

17 August 2019, 15:10

Фірма з Київщини – ПП «Автомагістраль», яка проводить капітальний ремонт асфальтного покриття на Великій Бердичівській та Перемоги і збирається ремонтувати частину вулиці Корольова, виграла ще один тендер на ремонт дороги у Житомирі.

Відповідний тендер на капітальний ремонт вулиці Кооперативної з очікуваною вартістю у 9,37 млн грн управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило в липні, а в середині серпня визначилось з переможцем торгів.

Найвигіднішою виявилась пропозиція ПП «Автомагістраль» у 8,4 млн грн. Тож наразі компанії повідомили про намір укласти з нею договір.

За умовами тендерної документації, ремонтні роботи мають бути проведені впродовж серпня-вересня 2019 року.

Нагадаємо, навесні 2019 року був опублікований список з чотирьох вулиць Житомира, в тому числі і вулиці Кооперативної, які планували капітально відремонтувати за кошти дорожнього фонду, розпорядником яких є управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА. Проте 16 квітня до даного переліку внесли зміни, помінявши Кооперативну на Корольова. Тож відтепер вулицю Кооперативну мають відремонтувати за кошти міського бюджету Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2019 ПП «Автомагістраль» виграло три тендери на ремонт двох центральних вулиць Житомира та одного майдану. Так, вулицю Перемоги дана компанія відремонтує за 12 млн грн, Велику Бердичівську – за 19,8 млн грн, а майдан Короленка - за 4 млн грн. У серпні ПП «Автомагістраль» виграло тендер і на ремонт частини вулиці Корольова за 21,1 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт асфальт Автомагістраль Кооперативна  
Матеріали по темі