Влада

Житомирянин Едуард Кругляк залишиться на посаді заступника міністра в новому Уряді

7 September 2019, 09:54

На засіданні Кабінету міністрів Уряд призначив 11 нових заступників своїм міністрам.

Про це 6 вересня повідомила пресслужба Кабміну.

Зокрема, у міністра розвитку громад та територій заступником буде Едуард Кругляк.

Нагадаємо, на сесії міської ради 18 червня 2014 року депутати проголосували за призначення Кургляка на посаду заступника мера Житомира, а 20 березня 2015 року – за його звільнення з цієї посади. Розпорядженням Кабінету міністрів від 10 липня 2015 року Едуард Кругляк був призначений на посаду заступника міністра в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, яке очолював житомирянин Геннадій Зубко.

29 серпня цього року Верховна рада проголосувала за новий Кабмін, у якому міністр розвитку громад та територій – Олена Бабак, яка у Верховній раді минулого скликання була депутатом фракції «Самопоміч» та входила в робочу групу з питань реформування житлово-комунального господарства при Мінрегіонбуді.

Постановою Кабінету міністрів від 2 вересня 2019 року Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства було перейменоване на Міністерство розвитку громад та територій України.

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня 2019 року президент Петро Порошенко до Дня працівника житлово-комунального господарства нагородив заступника міністра Едуарда Кругляка орденом Данила Галицького.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ Кругляк  
Матеріали по темі