Місто

​На Михайлівській у Житомирі відбулось відкриття Пластового року

22 September 2019, 11:36

21 вересня на Європейському майдані, що на житомирській Михайлівській, відбулись заходи, присвячені відкриттю Пластового року.

Про це 22 вересня повідомив Пластовий молодіжний центр Житомирської міської ради на своїй сторінці у фейсбук.

За словами організаторів, кожен охочий під час заходу міг побачити практичне пластування в дії - пластову браму, спробувати стати на мить пластуном та сфотографуватися з пластовою атрибутикою, підтримати розвиток Пласт Житомир, придбавши пластові смаколики у дівчат та практичні браслети з паракорду, пограти у цікаві настільні ігри, дізнатися про все необхідне спорядження в мандри, змайструвати цікаві поробки, пограти в рухливі ігри, насолодитися якісною українською музикою, серед якої і пластові пісні, переглянути відео з пластового життя, насолодитися пластовою атмосферою та провести вечір за традиційною пластовою ватрою.

Нагадаємо, 11 вересня 2019 мер Житомира призначив нового директора Пластового молодіжного центру. Ним став Захар Маковський.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2018 року на сесії міської ради депутати підтримали створення Пластового молодіжного центру Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пласт  
Матеріали по темі