Економіка

З «Житомирського облавтодору» стягнули 2,2 млн грн боргів по зарплаті, залишилось ще 9 млн грн

10 October 2019, 09:39

За 9 місяців 2019 року з підприємств Житомирської області стягнули 6,3 млн грн заборгованої зарплати на користь 726 працівників.

Про це під час пресконференції, що відбулася 9 жовтня в Головному територіальному управлінні юстиції у Житомирській області, розповів начальник управління державної виконавчої служби Петро Данилишин, - інформує пресслужба ГТУЮ в області.

«Керівник Управління державної виконавчої служби докладно зупинився на проблемі ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати підприємствами, що порушують трудові права своїх працівників. З початку поточного року державні виконавці стягнули з таких суб’єктів господарської діяльності різних форм власності понад 6,3 млн грн заборгованої заробітної плати на користь 726 працівників», - йдеться у повідомленні.

У ГТУЮ в області також назвали підприємства – лідери з заборгованої заробітної плати.

«Наразі найбільшими в області підприємствами-боржниками є: дочірнє підприємство «Житомирський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» з боргом 8,9 млн грн (у 2019 році стягнуто 2,2 млн грн), ДП «Поліськгеодезкартографія» (стягнуто 1,5 млн грн), ДП «Науково-дослідний інститут радіосистем» з боргом 977 тис. грн (стягнуто 366 тис. грн)», - повідомили в пресслужбі управління.

Нагадаємо, у вересні 2019 в управлінні юстиції повідомляли, що на користь 24 працівників «Житомирського облавтодору» стягнули 1,2 млн грн боргів по зарплаті.

Як повідомляв Житомир.info, 4 вересня 2019 Головне територіальне управління юстиції у Житомирській області повідомило про те, що ТОП-10 підприємств-боржників по зарплаті очолює дочірнє підприємство «Житомирський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: борг зарплата облавтодор ГТУЮ виконавча служба ДВС  
Матеріали по темі