Місто

​На Новому бульварі в Житомирі встановили стаціонарний туалет

4 November 2019, 16:24

За дошкою пошани на Новому бульварі в Житомирі, між кафе «Файна кнайпа» та обласною бібліотекою, встановили стаціонарний вуличний туалет.

Громадську вбиральню 4 листопада сфотографувала фотокореспондент Житомир.info.

Туалет з алюмінієво-композитної панелі підключений до комунікацій, однак ще не працює.

Варто зазначити, що недалеко від цього місця, неподалік Центру творчості дітей і молоді на майдані Корольова, працюють пластикові біотуалети, яких 4 листопада було аж 5.

Нагадаємо, конструкцію туалета у вересні 2019 року купили в житомирського ТОВ «Лука Галамар», яке виробляє рекламоносії та нестандартні конструкції. За вбиральню довжиною 4,8 м, шириною 2,5 м та висотою 2,8 метра, яка складається з трьох кабін — звичайної, для візочників та касира, — заплатили 440 тисяч бюджетних гривень. За умовами договору, туалет мав бути виготовлений та встановлений до 22 жовтня 2019 року. Дата відкриття вбиральні не зазначалась.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2018 на вулиці Івана Кочерги у Житомирі запрацював модульний громадський туалет, денний виторг якого становив 60 грн. Аналогічну вбиральню встановили у гідропарку. За обома адресами відвідування туалету коштувало 3 гривні.

2-3 листопада 2019 року на розі вулиць Михайлівської і Лятошинського, біля Європейського майдану в Житомирі, через ремонт у кафе «Три гусі» забрали вуличні біотуалети.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: туалет Новий бульвар інспекція Лука Галамар  
Матеріали по темі