Влада

Мер Житомира не буде підписувати рішення виконкому про зняття асфальту на Перемоги

6 November 2019, 13:39

Мер Житомира Сергій Сухомлин не буде підписувати рішення про порушення благоустрою задля будівництва багатоповерхівки на вул.Домбровського, 3, яке передбачає зняття асфальту на перехресті вулиць Домбровського-Перемоги.

Про це Сухомлин сказав в коментарі Житомир.info 6 листопада, після засідання міськвиконкому.

«Коли розглядали це питання, я виходив, був відсутній на засіданні. Від початку мова йшла лише про порушення благоустрою по вулиці Домбровського, звідки там взялася ще й вулиця Перемоги – будемо розбиратися», - пояснив мер.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому 6 листопада 2019 року ухвалили проєкт рішення виконкому, який був оприлюднений на сайті міської ради 5 листопада: йшлося про дозвіл ПП «Теплогазсервіс-Житомир» на порушення асфальтобетонного покриття проїжджої частини по вулиці Домбровського та перехрестя вулиць Домбровського-Перемоги «для можливості приєднання до централізованих систем водопостачання та водовідведення багатоквартирного житлового будинку по вулиці Домбровського, 3». Багатоповерхівку планують будувати на території колишнього житомирського заводу нестандартного устаткування, біля супермаркету «Дастор».

Як повідомляв Житомир.info, нове асфальтне покриття на вулиці Перемоги з’явилося в 2018 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Сухомлин благоустрій вул.Перемоги  
Матеріали по темі