Місто

На Михайлівській у Житомирі за 400 тис. грн закінчують роботи з освітлення ще однієї будівлі

19 November 2019, 14:52

У рамках бюджету участі на вулиці Михайлівській у Житомирі завершують проєкт «Архітектурне освітлення музичної школи №1 імені Бориса Лятошинського на Михайлівській», який переміг на загальноміському голосуванні у 2018 році.

Про це повідомляє сайт Житомирської міськради.

«Продовжуються монтажні роботи на фасаді музичної школи, які найближчим часом будуть завершені. Проєкт ставить за мету зробити будівлю музичної школи прикрасою центральної пішохідної вулиці Житомирської міської об’єднаної територіальної громади», — інформує сайт мерії.

Автор проєкту – житомирський підприємець Євген Яремчук. Бюджет складає 399 216 грн. Розпорядник коштів — управління комунального господарства міськради.

18 листопада Євген Яремчук у соцмережі опублікував знімки підсвіченої будівлі й написав: "На фінішній прямій", в коментарях зазначивши, що закінчити роботи виконавці планують за два-три дні.


Нагадаємо, будівлю музичної школи на Михайлівській зводили 15 років і відкрили 31 серпня 2012 року. Тодішній голова ОДА Сергій Рижук перевірив акустику в концертному залі школи піснею «Над горою місяць повен». У 2013 році в приміщенні музшколи відкрили музей Бориса Лятошинського.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2018 року на житомирському будинку Трибеля тестували нову підсвітку вартістю близько 400 тисяч гривень. У вересні 2019 року Житомирська мерія та будинок Трибеля отримали Гран Прі на міжнародній виставці світлодіодного освітлення

У жовтні 2019 в Житомирі завершували реалізацію трьох проєктів бюджету участі 2018 року: «Сучасна зупинка», «Спорт у кожен двір» та «Благоустрій прибудинкових територій», а в листопаді в житомирському парку почали встановлювати новий атракціон «Лебеді», закуплений в рамках проєкту бюджету участі.

У грудні 2019 року житомирянам запропонують проголосувати за реконструкцію кінотеатру «Космос» під дитячий експериментаріум або підтримати два інших проєкти нового бюджету участі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освітлення музшкола Трибеля  
Матеріали по темі