Місто

​У Житомирі вирішили не руйнувати новий асфальт на Перемоги: розриють лише Домбровського

20 November 2019, 11:21

20 листопада на засіданні виконавчого комітету розглядалось питання щодо порушення благоустрою, а саме проїжджої частини, у зв’язку з необхідністю підведення підземних комунікацій до новобудови, яку збираються звести по вул. Домбровського, 3.

Як нагадала заступник міського голови Світлана Ольшанська, подібне рішення приймалося на засіданні виконкому 6 листопада, коли був наданий дозвіл на порушення асфальтобетонного покриття на перехресті вулиць Домбровського і Перемоги. Втім це рішення не підписав мер Житомира Сергій Сухомлин і його потрібно було доопрацювати.

«Дане питання вже виносилось на виконком. Наразі воно є допрацьованим комунальними службами і сьогодні пропонується затвердити його в новій редакції», - зазначила Світлана Ольшанська.

Щодо проєкту рішення виконкому «Про надання дозволу на порушення благоустрою по вул. Домбровського», опублікованому 18 листопада на сайті міської ради, доповів начальник управління транспорту Костянтин Підпокровний.

«Рішенням пропонується надати дозвіл ПП «Теплогазсервіс-Житомир» порушити асфальтобетонне покриття проїжджої частини саме вулиці Домбровського. Нагадую, що вже розглядали дане питання, і дійсно хочу вас завірити, що немає технічної можливості без проведення порушення покриття під'єднати комунікації. Але враховуючи те, що ми заходимо в зимовий період, то відновити його буде технічно неможливо до весни. Тому знайдено технічне рішення і пропонується облаштувати додатковий колодязь і провести заміну комунікацій до перехрестя. Відповідно, уже з початку наступного року при сприятливих погодних умовах буде проведена робота по підключенню. Тому даним проєктом рішення пропонується лише порушити асфальтобетонне покриття по вулиці Домбровського до перехрестя, тобто не зачіпаючи новий асфальт на вулиці Перемоги», - доповів Костянтин Підпокровний.

Виконком підтримав дане рішення.

Нагадаємо, 6 листопада виконком дозволив задля будівництва багатоповерхівки на Домбровського зняти новий асфальт на Перемоги. Проте вже за кілька годин мер Житомира розповів Житомир.info, що не планує підписувати дане рішення виконкому.

І своїм розпорядженням від 6 листопада офіційно зупинив дію прийнятого рішення і відправив його на доопрацювання.

Як повідомляв Житомир.info, нове асфальтне покриття на вулиці Перемоги з’явилося в 2018 році.

Відео про те, який вигляд навесні 2019 року мав перестелений у минулому році асфальт на Перемоги та Покровській, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Домбровського асфальт благоустрій виконком Перемоги  
Матеріали по темі