Влада

В. о. керівника Житомирської митниці очолив комісію з реорганізації установи

2 December 2019, 13:37

У Житомирі розпочали реорганізацію митниці Державної фіскальної служби, і головою комісії з реорганізації визначено виконувача обов’язків начальника митниці Сергія Гринчука.

Про це 2 грудня Житомир.info повідомила пресслужба митниці.

«27 листопада 2019 року до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань внесено запис щодо припинення юридичної особи Житомирська митниця ДФС в результаті реорганізації. З метою виконання постанови Кабінету Міністрів України від 02 жовтня 2019 року «Про утворення територіальних органів Державної митної служби» та відповідно до вимог наказу ДФС від 25.11.2019 «Про реорганізацію митниць ДФС», Житомирською митницею ДФС 26 листопада 2019 року видано наказ «Про затвердження Плану заходів та персонального складу комісії з реорганізації Житомирської митниці ДФС», - йдеться у повідомленні.

Зазначеним наказом затверджено персональний склад комісії з реорганізації Житомирської митниці ДФС, план заходів з реорганізації Житомирської митниці ДФС та встановлено двомісячний строк заявлення кредиторами вимог з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи, - зауважує пресслужба.

Головою комісії з реорганізації визначили в. о. начальника Житомирської митниці ДФС Сергія Гринчука.

Нагадаємо, в грудні 2018 року Уряд постановив утворити Державну податкову службу України та Державну митну службу України, реорганізувавши Державну фіскальну службу шляхом поділу. У конкурсі на посаду голови Державної митної служби переміг перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов, а головою голова Державної податкової служби призначений в травні 2019 року був призначений заступник міністра фінансів Сергій Верланов. У вересні 2019 Уряд прийняв рішення щодо розділення сервісної та правоохоронної функцій Державної податкової служби.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2019 в. о. начальника Житомирської митниці ДФС Сергія Гринчука перевели на місяць попрацювати в Закарпатті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: митниця реорганізація ДФС Гринчук  
Матеріали по темі