Влада

В Житомирі та області обмежили проведення масових заходів, але жінок для привітань збирають

6 March 2020, 16:34

Влада міста задля запобігання занесенню і поширенню коронавірусу заборонила проведення масових, святкових, розважальних та спортивних заходів на території Житомирської міської ОТГ. А рішенням обласної комісії ТЕБ та НС від 4 березня цього року в області також обмежено проведення масових заходів.

Про обмеження заходів ввечері 5 березня повідомила пресслужба Житомирської облдержадміністрації, а вдень 6 березня на сайті розмістили фоторепортаж про те, які голова ОДА Віталій Бунечко вітав жінок, зібравши їх у сесійній залі обласної ради.

«Напередодні Міжнародного жіночого дня, 6 березня, у Житомирській ОДА привітали жіночий колектив зі святом. Цього дня працівницям облдержадміністрації дарували квіти та музичні номери. Голова ОДА Віталій Бунечко привітав колежанок зі святом та подякував за їх щоденну роботу. У сесійній залі виступали артисти художні колективи області з вітаннями для жіночого колективу ОДА», - йдеться у повідомленні.

А обласне управління Нацполіції 6 березня в обласній філармонії влаштувало святкові заходи до Міжнародного дня захисту прав жінок та миру.

«Вітання від керівництва МВС, Національної поліції України та державних органів влади, а також святковий концерт подарували присутнім позитивні емоції та гарний настрій», - інформує пресслужба ГУНП.

Голова облради Володимир Ширма цього дня зустрівся з медичними працівницями обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського, яких для привітань зібрали в актовій залі закладу.

«Також очільник депутатського корпусу привітав усіх жінок області зі святом весни і побажав миру в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, миру, щастя та любові. Святковий настрій для працівниць медичного закладу створював гурт «Древляни» на чолі народним артистом України Юрієм Градовським. Варто зазначити, що колектив обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського налічує 1700 працівників, серед яких майже 1400 – це жінки», - інформує пресслужба облради.

Нагадаємо, 4 березня на засіданні виконкому заступниця мера Житомира Марія Місюрова зазначила, що оскільки в Україні вже підтверджено перший випадок захворювання, то місту потрібно працювати на випередження. Зокрема, для протидії коронавірусу виділили кошти з міського бюджету на закупівлю захисних заходів, підготували лікарню, дезінфікують громадський транспорт, у навчальних закладах дітям міряють температуру і відправляють додому всіх з ознаками захворювань.

Як повідомляв Житомир.info, 27 лютого до Житомира приїхав заступник секретаря РНБО, який провів в ОДА закриту нараду щодо готовності області до епідемії коронавірусу. 1 березня заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко з робочою поїздкою відвідав лікарні у Житомирі, Рівному та Сарнах і перевірив готовність персоналу та інфекційних відділень до прийому пацієнтів з коронавірусом. 3 березня стало відомо, що в Україні зареєстрований перший випадок захворювання на COVID-19, спричинений новим коронавірусом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 8 березня жінки ОДА ГУНП облрада вітання коронавірус  
Матеріали по темі