Влада

Ексначальник Житомирського відділу поліції виправив свою декларацію: «пригадав», кому і за скільки продав автомобіль

10 March 2020, 18:27

Михайло Сорока, який керував Житомирським відділом поліції, а зараз очолює управління превентивної діяльності ГУНП в Житомирській області, виправив свою декларацію за минулий рік.

Виправлену декларацію Сорока оприлюднив 10 березня.

Зміни стосуються отриманих доходів та готівкових коштів. В декларації, оприлюдненій 9 березня, було вказано, що в 2019 році Михайло Сорока отримав 49 тис. грн від Поленчука Валерія Віталійовича за продане рухоме майно, у виправленому варіанті зазначено, що він отримав 200 тис. грн від Ксинзюка Володимира Анатолійовича, що відповідає оприлюдненому в січні 2019 року повідомленню про суттєві зміни у майновому стані.

Також Сорока задекларував 400 тисяч гривень готівки, а у попередньому варіанті було 270 тис. грн.

Нагадаємо, начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока наприкінці вересня 2019 року подавав декларацію кандидата на посаду заступника начальника головного управління Нацполіції в Житомирській області. В жовтні стало відомо, що полковник поліції Михайло Сорока очолив управління превентивної діяльності ГУНП в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2014 року Михайло Сорока був призначений на посаду начальника Житомирського міськвідділу УМВС. До цього він кілька років керував Любарським райвідділом УМВС України в Житомирській області та в грудні 2012 року отримав від президента Януковича медаль «За бездоганну службу» III ступеня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сорока декларація ГУНП  
Матеріали по темі