Події

Правоохоронці розшукали засудженого, який втік з Бердичівського виправного центру

17 March 2020, 13:50

35-річного Андрія Венгеля, який 11 березня залишив місце відбування покарання у Бердичівському виправному центрі, затримали у м. Києві.

Про це 17 березня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Чоловік був засуджений до 2 років обмеження волі за замахи на вчинення крадіжок (ст.15, ч.1, 2 ст.185 КК України). Увечері 11 березня він залишив місце відбування покарання, відтак працівники виправної установи та поліцейські розпочали його розшук», – нагадують у ГУНП.

Увечері 16 березня оперативники карного розшуку та працівники пенітенціарної установи встановили та затримали чоловіка у столиці.

Нині триває досудове розслідування кримінального провадження за ст. 390 (Ухилення від відбування покарання у виді обмеження волі та у виді позбавлення волі) КК України. Законодавством за таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, 12 березня 2020 року ГУ Нацполіції повідомило про розшук засудженого Венгеля Андрія Олександровича, який напередодні, 11 березня, втік з Бердичівського виправного центру.

Як повідомляв Житомир.info 9 грудня 2019 року двоє чоловіків, яким лишалося відсидіти кілька місяців, втекли з Райківської колонії у Бердичівському районі Житомирської області через вікно третього поверху. Одного з втікачів затримали 10 грудня, іншого – 13 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: засуджений втеча Бердичівський виправний центр Венгель  
Матеріали по темі