Місто

​За авторський нагляд за будівництвом житомирського Палацу спорту заплатять понад 1 млн грн

1 September 2020, 15:51

За здійснення авторського нагляду на об’єкті «Будівництво Палацу спорту» на Старому бульварі в Житомирі київська фірма отримає понад мільйон гривень.

Про це йдеться в договорі, який 31 серпня управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало з підрядником – ТОВ «Компанія «Енергоефективність та консалтинг». Звіт про укладений договір оприлюднений на ресурсі ProZorro.

Вартість робіт за даним договором становить 1 млн 46 тис. 561,47 грн, в т.ч. ПДВ - 174 тис. 426,91 грн, з них 300 тис. грн мають сплатити у поточному році, решту – у 2021.

Скріншот з укладеного договору

ТОВ «Компанія «Енергоефективність та консалтинг» - київська фірма, заснована в 2015 році. Основний вид діяльності – діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах. Керівник товариства – Хребтов Валерій Вікторович. Статутний капітал компанії становить 10 тис. грн.

Зазначимо, що за технічний нагляд за будівництвом Палацу спорту в Житомирі мають заплатити 1 млн 866,2 тис. грн ДТ «Науково-дослідна виробничо-технічна агенція «Стратегія регіонального розвитку». Договір уклали в січні 2020 року.

Нагадаємо, договір на будівництво Палацу спорту в Житомирі за 265 млн грн уклали наприкінці листопада 2019 року з ТОВ «Ріола Модуль ЛТД». Упродовж наступних двох місяців до даного договору двічі вносились зміни – продовжували строк дії договору. Відповідно до останнього графіку, станом на кінець серпня 2020 уже повинні були провести підготовчі роботи, земляні роботи, влаштування паль та ростверків і мали б тривати роботи по влаштуванню монолітного залізобетонного каркасу. Загалом усі роботи по будівництву Палацу спорту розраховані до кінця листопада 2021 року. Проте, станом на 1 серпня підрядник ще не отримав передбаченого договором авансового платежу.

Скріншот графіку

Як повідомляв Житомир.info, Палац спорту на 3000 місць планують звести на місці недобудованого гастрольного театру, поряд із житомирським парком. 15 квітня 2019 року УКБ Житомирської міської ради за 1,5 млн грн замовило проєкт будівництва Палацу спорту на Старому бульварі у Житомирі, який виконало ТОВ «Сервісний центр нерухомості».

14 травня 2019 Сергій Сухомлин презентував концепцію проєкту Палацу спорту в міністерстві молоді та спорту України, а 17 червня виклав відеопроєкт майбутньої спортивної споруди. В інтерв'ю Житомир.info у лютому 2017 року мер Житомира Сергій Сухомлин поділився планами щодо будівництва Палацу спорту. За його словами, орієнтовна вартість будівництва такого об’єкта на той момент становила понад 10 млн євро. Влітку 2019 Житомир отримав 30 млн грн державної субвенції на будівництво Палацу спорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Палац спорту УКБ авторський нагляд  
Матеріали по темі