Місто

З переможцем тендеру на багатомільйонне будівництво Палацу спорту в Житомирі уклали договір, ще 3,5 млн заплатять за технагляд

26 November 2019, 12:33

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради в листопаді 2019 визначило переможця аукціону на будівництво Палацу спорту на Старому бульварі, 14-а у Житомирі.

Ним стала фірма з Київської області «Ріола Модуль ЛТД» з пропозицією у 265 млн грн. 25 листопада з товариством підписали договір, - йдеться на сторінці закупівлі у ProZorrо.

Нагадаємо, за даними ресурсу Сlarity-project, ТОВ «Ріола Модуль ЛТД» зареєстроване у Вишгороді Київської області. Керує фірмою, яка займається спеціалізованими будівельними роботами, Яковенко Богдан Володимирович. Засновник та кінцевий бенефіціарний власник ТОВ «Ріола Модуль ЛТД» Духович Володимир Ростиславович. Статутний капітал компанії становить 375 грн.

ТОВ «Ріола Модуль ЛТД» є переможцем 20 закупівель на загальну суму 2 млрд 494 млн 682,9 тис. грн, серед них відбудова об’єктів соціальної сфери у Донецькій області, будівництво зернового термінала в маріупольському порту та завершення довгобуду «Охматдиту».

Тим часом управління капітального будівництва шукає виконавця послуги з нагляду за виконанням будівельних робіт на об’єкті «Будівництво Палацу спорту». Торги вартістю 3 мільйони 532 тис. грн оголосили 12 листопада 2019 року, аукціон запланований на 3 грудня 2019 року.

До завдань технагляду входять, зокрема, перевірка наявності документів; перевірка відповідності виконаних будівельно-монтажних робіт, конструкцій, виробів, матеріалів та обладнання; перевірка виконання підрядником виданих вказівок і приписів; огляд і оцінка результатів виконаних робіт і конструктивних елементів та багато іншого.

Термін будівництва Палацу спорту і здійснення технагляду за будівництвом однаковий – до 31 грудня 2021 року.

Нагадаємо, влітку 2019 Житомир отримав 30 млн грн державної субвенції на будівництво Палацу спорту. 28 липня 2019 управління капітального будівництва оголосило тендер на будівництво Палацу спорту за 283 млн грн. 30 жовтня 2019 серед двох претендентів обрали вигіднішого – компанію «Ріола Модуль ЛТД», з якою збиралися укласти договір.

Як повідомляв Житомир.info, Палац спорту на 3000 місць планують звести на місці недобудованого гастрольного театру, поряд із житомирським парком. 15 квітня 2019 року УКБ Житомирської міської ради за 1,5 млн грн замовило проєкт будівництва Палацу спорту на Старому бульварі у Житомирі, який виконало ТОВ «Сервісний центр нерухомості» - житомирська фірма, що спеціалізується на здійсненні діяльності у сфері архітектури.

2 травня 2019 року заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе оприлюднив ескізний проєкт майбутнього житомирського Палацу спорту, після чого мер Житомира вийшов у прямий ефір. 14 травня 2019 Сергій Сухомлин презентував концепцію проєкту Палацу спорту в міністерстві молоді та спорту України, а 17 червня виклав відеопроєкт майбутньої спортивної споруди.

В інтерв'ю Житомир.info у лютому 2017 року мер Житомира Сергій Сухомлин поділився планами щодо будівництва Палацу спорту. За його словами, орієнтовна вартість будівництва такого об’єкта на той момент становила понад 10 млн євро.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Палац спорту тендер Ріола Модуль ЛТД  
Матеріали по темі