Місто

​За ремонт трамвайних колій в Житомирі ТТУ заплатить майже 900 тис. грн

15 September 2020, 14:06

КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» має намір укласти договір на поточний ремонт дорожнього покриття трамвайних колій за 900 тис. грн. Підрядником, у якого збираються замовити дані роботи, є інше комунальне підприємство міської ради – КП «Управління автомобільних шляхів».

Інформацію про проведення закупівлі опублікували 31 серпня на ресурсі ProZorro. Очікувана вартість становила 990 тис. грн.

15 вересня ТТУ оприлюднило протокол, у якому переможцем закупівлі за спрощеною процедурою було визнано єдиного учасника торгів - КП «УАШ» з пропозицією у 898,3 тис. грн.

Роботи з поточного ремонту дорожнього покриття трамвайних колій на площі 1600 км м. мають завершити до кінця поточного року.

Нагадаємо, з серпня 2020 у Житомирі триває поточний ремонт вулиці Грушевського. Наразі роботи проводять на ділянці від вулиці Небесної сотні до Театральної, де вздовж проїжджої частини пролягають трамвайні колії. У зв’язку з цим доводиться періодично призупиняти рух трамваїв у місті.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2019 на вулиці Східній у Житомирі трамвай зійшов з колій. Причиною став шматок вибитого асфальту, який потрапив на колію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ трамвай колія ремонт асфальт УАШ  
Матеріали по темі