Фоторепортаж

Маски на підборіддях та переповнені маршрутки: як житомиряни дотримуються карантинних обмежень у транспорті. Фоторепортаж

16 October 2020, 10:40

У Житомирській області кількість нових випадків COVID-19 зростає. Станом на ранок 16 жовтня за добу в області коронавірус підтвердили у 155 жителів, від ускладнень померли ще двоє людей. Житомир - у помаранчевій зоні, а місто Коростень та ще 5 районів області віднесли до червоного рівня.

У Житомирі поки жорстких карантинних обмежень не вводили. Не планують закривати на карантин дошкільні навчальні заклади. Також завчасно не відправлятимуть на осінні канікули учнів шкіл.

Але масковий режим ніхто не скасовував. Однак, зранку 16 жовтня у громадському транспорті у масках далеко не всі пасажири.

Більшість маршрутних транспортних засобів зранку переповнені, люди переважно без масок. Майже всі водії у масках, хоч у деяких вона на підборідді.

У тролейбусах «стоячих» пасажирів немає, більшість - у масках. Водії, зачинені у своїх кабінках, переважно без масок.

Нагадаємо, За результатами моделювання Київської школи економіки, Житомирська область знаходиться в зоні активного спалаху коронавірусу, фахівці прогнозують погіршення ситуації. На засідання Державної комісії 15 жовтня 2020 року визначили, що в Житомирській області немає жодного міста чи району в «зеленій» або «жовтій» зонах за рівнем епідемічної небезпеки поширення коронавірусу: місто Коростень і 5 районів Житомирської області потрапили до «червоної» зони, решта міст та районів – до «помаранчевої».

Як повідомляв Житомир.info, в Україні продовжили адаптивний карантин до кінця року і запровадили нові обмеження щодо проведення масових заходів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин транспорт маски тролейбуси  
Матеріали по темі