Події

Правоохоронці розшукують 83-річну жительку Житомирської області, яка пішла по гриби і не повернулася

5 November 2020, 11:57

Правоохоронці розшукують 83-річну жительку Бердичівського району Лемберг Євгенію Іванівну, яка 4 листопада пішла з дому та її місце перебування невідоме.

Про розшук літньої жінки 5 листопада повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«За наявною інформацією, пенсіонерка проживає у смт Гришківцях Бердичівського району. Вона пішла з дому близько 16:00 в ліс по гриби та не повернулася. Поліцейські встановлюють її місце знаходження», – йдеться у повідомленні.

Була одягнена: в плащове пальто та калоші.

Її прикмети: зріст 160-165 см, худорлявої статури, волосся сиве, середньої довжини.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо місця знаходження Лемберг Євгенії, просять повідомити за телефонами (04143) 2-11-02 або «102» чи звернутися до найближчого відділку поліції.

Нагадаємо, 28 жовтня пішла по гриби й не повернулася додому 68-річна Тичина Франкія Людвиківна, жителька Хорошіського району Житомирської області. Поліція оголосила жінку в розшук. Знайшли її через 4 доби після зникнення, 1 листопада.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2020 року пішла в ліс та не повернулася додому 83-річна жителька села Карвинівка Романівського району Житомирської області Людмила Шатило. Поліція оголосила жінку в розшук. Близько 15:30 год. 6 липня бабусю розшукали поблизу села Годиха. Згодом пенсіонерка розповіла, що вибратися з лісу їй допоміг пес Тітушка.

26 жовтня зникла 89-річна Віра Кузьменко , жителька села Більківці Коростишівського району. Жінка перебувала у розшуку. 28 жовтня бабусю знайшли у полі, де вона пробула понад дві доби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Бердичівський район Лемберг Євгенія  
Матеріали по темі