Події

У полі поблизу села Житомирської області знайшли пенсіонерку, яка пішла в ліс і чотири доби не могла потрапити додому

5 November 2020, 13:10

Місце знаходження 68-річної жительки села Іванівка Хорошіського району Житомирської області Франкії Тичини, яка зникла 28 жовтня і перебувала у розшуку, встановлене. Жінку знайшли через чотири доби після зникнення, 1 листопада. З нею все гаразд.

Про це 5 листопада Житомир.info повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

Пенсіонерку знайшла жителька села Краївщина Хорошівського району.

«Зранку 1 листопада жінку знайшла жителька с. Краївщини у полі поблизу села. Після обстеження у лікарні та надання необхідної допомоги постраждалу передали з медзакладу під опіку родичів», – поінформували у поліції.

Нагадаємо, 68-річна Тичина Франкія Людвиківна 28 жовтня пішла по гриби й не повернулася додому. Поліція оголосила жінку в розшук.

4 листопада 2020 року пішла по гриби і не повернулася 83-річна жителька смт Гришківці Бердичівського району Житомирської області Євгенія Лемберг. Бабуся перебуває у розшуку.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2020 року пішла в ліс та не повернулася додому 83-річна жителька села Карвинівка Романівського району Житомирської області Людмила Шатило. Поліція оголосила жінку в розшук. Близько 15:30 год. 6 липня бабусю розшукали поблизу села Годиха. Згодом пенсіонерка розповіла, що вибратися з лісу їй допоміг пес Тітушка.

26 жовтня зникла 89-річна Віра Кузьменко , жителька села Більківці Коростишівського району. Жінка перебувала у розшуку. 28 жовтня бабусю знайшли у полі, де вона пробула понад дві доби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Хорошівський район Франкія Тичина  
Матеріали по темі