Місто

У Житомирі проведуть дистанційні співбесіди з керівниками шкіл, в яких закінчуються контракти

12 April 2021, 12:03

Мер Житомира Сергій Сухомлин доручив департаменту освіти провести дистанційні співбесіди з керівниками шкіл, в яких закінчуються контракти.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 9 квітня.

«До 20 квітня 2021 року організувати дистанційно проведення співбесіди з керівниками закладів загальної середньої освіти, дія строкових договорів яких закінчується 30.06.2021 р., за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Місюрової М.О., працівників департаменту освіти, голови міського комітету Профспілки працівників освіти Чугаєвської Т.С.», - йдеться у документі.

За результатами співбесіди департамент освіти має подати пропозиції щодо продовження дії строкових договорів з керівниками закладів загальної середньої освіти.

В міській раді Житомир.info повідомили, що співбесіди мають пройти керівники 13 закладів.


Нагадаємо, у січні 2019 року тодішня заступниця мера Житомира Вікторія Краснопір розповіла, що положення про проведення конкурсів на керівні посади в навчальних закладах збираються удосконалити, 23 квітня 2019 року рішенням Житомирської міської ради були внесені відповідні зміни до положення про конкурсний відбір керівників загальної середньої освіти міста Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, 18 вересня 2018 року під час брифінгу мер Житомира Сергій Сухомлин сказав, що житомирську освіту очікує оновлення кадрів, а з директорами шкіл будуть укладати контракти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада школа розпорядження співбесіда департамент освіти  
Матеріали по темі