Події

На мосту в Житомирі патрульні врятували чоловіка від самогубства: силоміць перетягнули на інший бік перил

8 May 2021, 14:32

Опівдні 8 травня патрульні поліцейські врятували чоловіка, який хотів стрибнути з підвісного мосту в парку імені Гагаріна в Житомирі.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Інспектори оперативно прибули на виклик. За перилами мосту стояв чоловік, який погрожував покінчити життя самогубством через проблеми у сім'ї. Коли він вже наважився стрибнути, поліцейські зреагували миттєво та силою перетягти чоловіка на міст», – йдеться у повідомленні.

Патрульні також оприлюднили відео з місця події. На кадрах – чоловік у чорній куртці та в капюшоні перелазить через перила мосту, однією рукою тримається за поручні, іншою – хреститься і вже нахиляється, аби, ймовірно, зробити фатальний крок. У цю мить підбігають правоохоронці та, схопивши незнайомця за одяг і руки, силоміць тягнуть на інший бік перил. Чоловік пручається та намагається навіть вдарити патрульного. Проте полісменам таки вдалося його врятувати.


Відео з нагрудних бодікамер патрульних та з «Безпечного міста»

Нагадаємо, 22 квітня 2021 року з пішохідного мосту в житомирському парку стрибнув чоловік. Внаслідок падіння на плитку він загинув на місці. За кілька годин в поліції повідомили, що встановили особу загиблого, ним виявився житомирянин, 1989 року народження.

У цей же день поліцейські охорони врятували юнака, який втік з лікувального закладу і збирався стрибнути з Бердичівського мосту.

Як повідомляв Житомир.info, за 2,5 місяці 2021 року до патрульної поліції надійшло 7 повідомлень про спробу скоєння самогубства на пішохідному мосту в житомирському парку імені Гагаріна. Зокрема, 3 лютого дівчина хотіла вчинити самогубство, хлопець викликав патрульних. 23 лютого з підвісного мосту стрибнув 19-річний юнак. Хлопець впав на асфальт і загинув. 8 березня з моста кинулася 35-річна жінка та впала у воду. Очевидці, рятувальники і медики надали жінці допомогу, серйозних травм вона не зазнала. 14 березня перехожі та патрульні врятували сумчанина, який стояв на Богунському мосту та збирався стрибнути. 17 березня у парку імені Гагаріна чоловік переліз за перила пішохідного мосту і, ймовірно, хотів стрибнути. Вчинити задумане йому завадили перехожі. Інцидент зафіксували камери відеонагляду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст парк Гагаріна самогубство суїцид спроба самогубства стрибок патрульні порятунок  
Матеріали по темі