Місто

Патрульні просять житомирських водіїв планувати маршрути та показали схему вулиць, де 15 травня буде обмежений рух

14 May 2021, 12:08

У Житомирі 15 травня з 6-ї ранку перекриють рух транспорту вулицями у центрі міста задля проведення благодійної акції «Біжу за життя».

Пресслужба патрульної поліції Житомирської області 14 травня оприлюднила схему ділянки, де буде перекритий та обмежений рух.

«У зв'язку з проведенням у Житомирі спортивно-благодійної акції "Біжу за життя" з 06 до 13 години 15 травня 2021 року будуть обмеження для руху транспортних засобів за маршрутом проведення заходів (позначено на схемі лінією зеленого кольору)», – йдеться у повідомленні.

перекрито рух з 06 до 13 години:

- по бульвару Новий;

частково обмежено рух з 07 по 13 годину:

- по бульвару Старий;

- по вулиці Пушкінській, від вулиці Дмитра Донцова до вулиці В’ячеслава Чорновола;

- по вулиці Фещенка-Чопівського, від вулиці Лермонтова до вулиці Червоного Хреста.

Нагадаємо, у цей же день, 15 травня 2021 року, з 16 до 18 години у зв'язку з відкриттям скейт-парку буде перекрито рух транспорту по Новому бульвару.

Патрульні просять водіїв врахувати тимчасові зміни у русі та завчасно спланувати свої маршрути.

Схема з Facebook-сторінки патрульної поліції

Як повідомляв Житомир.info, забіг «Біжу за життя» проходитиме центральними вулицями міста, учасникам пропонують три дистанції: 100 метрів для маленьких – від 0 до 7 років, 300 метрів – для дітей від 8 до 14 років, 2 км для – всіх бажаючих від 14 років і старше. Старт буде на вул. Пушкінській, недалеко від водонапірної вежі. Мета акції – зібрати кошти для організацій, які займаються реабілітацією дітей з інвалідністю. До збору коштів зможуть долучитися і ті, хто не планує брати участь у забігу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перекриття руху "Біжу за життя" Новий бульвар скейт-парк  
Матеріали по темі