Влада

Дев’ятим радником голови Житомирської обласної ради став генерал ДСНС

26 May 2021, 16:23

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко призначив своїм радником на громадських засадах Леоніда Антонюка.

Про свого нового, дев’ятого за рахунком радника Федоренко 26 травня повідомив у Facebook.

«Відсьогодні генерал ДСНС офіційно представлятиме інтереси ліквідаторів аварії на ЧАЕС в обласній раді. Також, він буде співпрацювати з парламентським Комітетом з питань соціальної політики під час розробки профільних законопроєктів та представляти інтереси Житомирщини. Леонід Олександрович – голова Добровільної асоціації працівників органів внутрішніх справ, системи охорони здоров'я, освіти і науки та інших категорій громадян Житомирської області, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи «Дзвони Чорнобиля». За значний особистий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи цього року, у зв'язку з 35-ми роковинами аварії, був нагороджений Президентом України орденом «За заслуги» ІІ ступеня. Житомирщина найбільше постраждала від Чорнобильської катастрофи і наразі є багато проблемних питань, які ми постійно обговорюємо на зустрічах з представниками громадських організацій. Обрати людину, яка стане постійним комунікатором між владою та чорнобильцями було зваженим рішенням», - написав голова обласної ради.

Нагадаємо, Леонід Антонюк з 1996 по 2008 роки очолював головне управління МНС в Житомирській області, закінчив службу у званні генерал-майора служби цивільного захисту. В 2010 році балотувався в мери Житомира від Аграрної партії. В 2013 році був обраний головою громадської ради при Житомирській облдержадміністрації. 26 квітня 2021 року президент Володимир Зеленський нагородив Леоніда Антонюка орденом «За заслуги» ІІ ступеня.

Як повідомляв Житомир.info, у голови Житомирської облради вже є вісім радників на громадських засадах: 1 лютого Володимир Федоренко представив свого нового радника – Олену Максименко, матір загиблого учасника АТО; у середині лютого радниками голови Житомирської облради стали ексзаступник голови Брониківської ОТГ Василь Осадчук та ректор «Житомирської політехніки» Віктор Євдокимов; 10 березня голова Житомирської обласної ради представив нову радницю – гендиректорку Коростенського заводу МДФ Катерину Самчук; наприкінці березня Федоренко призначив своїм радником заслуженого артиста України Петра Авраменка; на початку квітня радником став голова спостережної ради ПрАТ ВКФ «Леся» з Новограда-Волинського Микола Сиченко. 30 квітня посвідчення радника отримав звільнений керівник Обласного медичного центру спортивної медицини Володимир Хренов. 13 травня радником був призначений керівник Житомирської міської спілки ветеранів Афганської війни Юрій Панасюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада Федоренко радник Антонюк  
Матеріали по темі