Місто

Чому в Житомирі досі не замінили зимову інсталяцію на Михайлівській і коли з'являються різнокольорові парасольки

7 June 2021, 17:32

Вже кілька років поспіль з настанням тепла на Михайлівській у Житомирі замінюють зимові парасольки на літні. Цього року інсталяцію обіцяють замінити через два тижні. Міська рада поки що не закупила різнокольорові парасольки й має оголосити тендер на закупівлю приблизно 250 штук.

Як повідомив радник міського голови Олександр Черняхович, розглядали можливість перемістити інсталяцію на іншу локацію, однак цього року місце не змінюватимуть. Він додав, що карантин також затримав процедуру закупівлі.

«Був карантин, ще були варіанти, чи залишати ці парасольки, у нас було декілька інших варіантів, але зупинилися на цих парасольках, тому цього року будуть парасольки. Вони житомирянам дуже сподобались, тому вони будуть. Вони однорічні, адже вигоряють на сонці, тому це будуть нові парасольки, на кожен рік нові. По цифрах поки не хочу вводити вас в оману, десь 40 грн одна парасолька. Ще не закупили, процедура закупівлі ще не пройшла, коли вона закінчиться їх повісять», - розповів радник міського голови Олександр Черняхович.

Нагадаємо, вперше різнокольорові парасольки з’явилися на Михайлівській у квітні 2018 року. Тоді така інсталяція обійшлася місту в менш як 25 тисяч гривень. У квітні 2019 року на Михайлівській розвісили 190 різнокольорових парасольок. У 2020 році «літні» парасольки розвішували 10 червня.

Куди дівають «літні» парасольки після одного сезону - розповідав у жовтні 2020 року директор КП «Зеленбуд» Олександр Волокіта.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парасольки вул.Михайлівська Черняхович  
Матеріали по темі