Місто

​У Житомирі створили робочу групу, яка опрацьовуватиме питання встановлення кіосків у місті

14 June 2021, 11:03

З метою оперативного вирішення питань щодо розміщення тимчасових споруд в Житомирській міській раді створили робочу групу.

Відповідне розпорядження міського голови №514 від 11 червня 2021 року оприлюднене на сайті Житомирської міської ради.

«Створити робочу групу щодо опрацювання питання встановлення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності Житомирської міської громади», - йдеться у розпорядженні мера.

До складу вказаної робочої групи, яку очолив депутат Василь Шевченко, увійшли перший заступник міського голови Світлана Ольшанська, директор юридичного департаменту Євгеній Черниш, директор департаменту містобудування та земельних відносин Ігор Блажиєвський, начальник відділу дизайну міського середовища цього департаменту Олена Чемерис та дев’ять депутатів міської ради.

Контроль за виконанням цього розпорядження мер залишив за собою.




Скріншот розпорядження міського голови

Нагадаємо, 1 березня 2021 року на сайті Житомирської міської ради оприлюднили проєкт рішення виконкому про демонтаж 14 самовільно встановлених кіосків на Житньому ринку та в гідропарку. Під час засідання виконкому 17 березня повідомили, що КП «Інспекція з благоустрою» надішле приписи власникам споруд, щоб ті демонтували їх самостійно протягом кількох днів. У випадку, якщо власники не приберуть кіоски, то комунальники демонтують їх за допомогою спецтехніки. Але згодом з’ясувалося, що у Житомирі не можуть демонтувати самовільно встановленні МАФи, бо деякі власники звернулися до суду.

Куди діваються демонтовані у Житомирі МАФи, дивіться у фоторепортажі від 12 грудня 2019 року

Як повідомляв Житомир.info, 24 липня 2017 року мер Житомира Сергій Сухомлин розпорядився створити робочу групу з розгляду питань щодо розміщення на території міста тимчасових споруд для проведення підприємницької діяльності, яку очолив тодішній член виконкому Руслан Годований.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кіоск МАФ встановлення демонтаж робоча група  
Матеріали по темі