Події

​У Житомирі під час сімейної сварки жінка вбила чоловіка, а потім намагалася приховати сліди

2 July 2021, 15:29

Під час сімейної сварки житомирянка встромила в груди чоловіка ножа. Потерпілий помер, а дружина спробувала приховати сліди.

Про це 2 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Увечері 1 липня до поліції надійшло повідомлення від медиків про загибель від ножового поранення жителя обласного центру. Попередньо, трагедії передував конфлікт між подружжям, а смертельну травму загиблому могла спричинити дружина. Нині у рамках розпочатого досудового розслідування поліцейські з’ясовують всі обставини», - йдеться у повідомленні.

Повідомлення про поранення та загибель 54-річного чоловіка надійшло до Житомирського районного управління поліції близько 19:50 від медиків, які констатували смерть. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, загиблий вживав спиртне разом з 64-річною дружиною у своїй квартирі. В якийсь момент між подружжям виник конфлікт, у ході якого чоловік отримав ножове поранення у груди. Під час першочергових заходів правоохоронці зібрали інформацію та свідчення очевидців про ймовірну причетність до поранення чоловіка його дружиною.

«У цій родині й раніше виникали конфлікти, у ході яких жінка проявляла підвищену агресію. Крім того, поліцейські задокументували її спробу знищити та приховати певні сліди щодо обставин події. Слідчі вилучили низку речових доказів, а жінку затримали у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України», - зазначили в поліції.

Нині триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Законодавством умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 13 червня 2021 на Грушевського в Житомирі жінка вбила 27-річого співмешканця: вдарила ножем у спину через ревнощі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство ніж сімейний конфлікт  
Матеріали по темі