Фоторепортаж

Депутати Житомирської міськради за годину розглянули більш ніж 30 «земельних» питань. Фоторепортаж

5 July 2021, 13:42

На другому пленарному засіданні сесії Житомирської міськради 5 липня депутати годину слухали виступи, а потім за годину розглянули майже 40 питань порядку денного.

Нагадаємо, перше пленарне засідання восьмої сесії Житомирської міської ради VIII скликання відбулося 17 червня 2021, тоді депутати за 2,5 години розглянули майже 50 питань, а 30 «земельних» залишили на друге засідання, бо погоджувальна рада не встигла їх обговорити.

На другому засіданні годину тривали виступи, а потім стільки ж часу депутати ухвалювали рішення: без обговорення, за рекомендаціями погоджувальної ради.

Зокрема, за дорученням мера Сергія Сухомлина буде створена робоча група щодо ситуації з будівництвом багатоповерхівок на вул.Героїв Десантників та розбиратимуться з проведенням тролейбусної лінії на Мальованку. Щодо земельних питань, то колеги не дозволили депутату Сергію Пидюрі викупити майже 0,4 га землі на вул.Перемоги, 24, а обласній прокуратурі виділили 0,3 га землі на вул.Великій Бердичівській, 49-а для будівництва багатоповерхівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія 
Матеріали по темі