Місто

В аеропорту «Житомир» прикордонники оформили перший літак, що прибув міжнародним рейсом

13 August 2021, 16:46

В аеропорту «Житомир» 12 серпня оформлено перший літак, прикордонники забезпечили комфортний, швидкий контроль та безпечний перетин кордону.

Про це 13 серпня 2021 року повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України.

«Учора в новоствореному міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення «Житомир» прикордонники здійснили перше оформлення літака, що прибув міжнародним рейсом. Першим літаком, що приземлився на летовищі став літак загального призначення «Рiper Рa-31-350» рейсом зі Сполучених штатів Америки з двома громадянами України на борту. Літак, який першим прилетів в Україну на житомирське міжнародне летовище візьме участь в космічному фестивалі «KOROLОV AVIA FEST 2021», що відбудеться цими вихідними у Житомирі», - йдеться у повідомленні.

Житомирська міська рада показала, як перший літак в аеропорту за традицією зустрічали водяною аркою:

Нагадаємо, пункт пропуску через державний кордон в аеропорту «Житомир» був відкритий розпорядженням Кабінету міністрів від 30 червня 2021 року. Пункт пропуску для вантажного і пасажирського повітряного сполучення має постійний режим функціонування з цілодобовим часом роботи.

Як повідомляв Житомир.info, на Міжнародному космічному фестивалі Korolev Avia Fest, який проходитиме 14 та 15 серпня на території аеропорту «Житомир», очікується показова авіапрограма, чемпіонат дронів, фуд-корт, концерт співачок NK та Jerry Heil, а також розіграш автомобіля Tesla. З майдану Перемоги на два дні фестивалю запустили автобусний маршрут до знаку «Аеропорт», в’їзд та виїзд з Житомира у районі аеропорту буде організовано двома смугами замість шести.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аеропорт лікар Держприкордонслужба фестиваль Korolоv Avia Fest 
Матеріали по темі