Влада

Мер скликає чергову сесію Житомирської міської ради: у порядку денному – майже 90 питань

13 September 2021, 16:29

Мер Сергій Сухомлин скликає чергову, одинадцяту сесію Житомирської міської ради на 23 вересня 2021 року, початок о 9:00.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 13 вересня.

У порядку денному сесії – 85 питань та «Різне». Першим планують розглянути проєкт рішення про присвоєння полковнику розвідувального управління штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Петраківському Олександру Петровичу, який помер у 29 серпня 2021 року в 33-річному віці, звання «Почесний громадянин міста Житомира» (посмертно). Із загальної кількості більш як 40 питань порядку денного – «земельні».

Весь порядок денний дивіться тут

Нагадаємо, попередню чергову сесію Житомирської міської ради, де в порядку денному було майже 80 питань, провели в два пленарних засідання: перше пленарне засідання восьмої сесії Житомирської міської ради VIII скликання відбулося 17 червня, тоді депутати за 2,5 години розглянули майже 50 питань, а 30 «земельних» залишили на друге засідання, бо погоджувальна рада не встигла їх обговорити; друге пленарне засідання провели за дві години – годину тривали виступи, а потім стільки ж часу депутати ухвалювали рішення: без обговорення, за рекомендаціями погоджувальної рад.

Як повідомляв Житомир.info, 9 серпня 2021 року відбулася позачергова сесія Житомирської міськради, у порядку денному було чотири питання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія 
Матеріали по темі