Місто

Виконком хоче дозволити пабу в житомирському мікрорайоні «Промавтоматика» працювати цілодобово

26 October 2021, 15:54

Виконавчий комітет Житомирської міської ради збирається розглянути питання про надання дозволу на цілодобову роботу пабу на вул.Івана Сльоти, 49.

Відповідний проєкт рішення 26 жовтня оприлюднили на сайті міської ради.

За вказаною адресою знаходиться арт-паб «Чеширський Кіт», який належить Врублевській Олені Володимирівні. Зараз на сайті закладу вказано, що він працює з 11:00 до 23:00.

Олена Врублевська зареєстрована як ФОП з основним видом діяльності «діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування. Крім того, в квітні 2019 року вона зареєструвала ТОВ «Дизель-ОК» зі статутним капіталом 1 тис. грн та основним видом діяльності «оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами».


Додаток до проєкту рішення виконкому

Нагадаємо, 19 жовтня 2021 року під час розширеного засідання міської комісії ТЕБ та НС ухвалили рішення про ведення в Житомирі додаткових карантинних обмежень, зокрема, заклади харчування можуть працювати за таких умов: не більше 50% заповненості з розрахунку не більше 4 людини за столиком на відстані 2 метри між столиками; сертифікат про вакцинацію або негативний ПЛР-тест для 100% працівників закладу; допуск відвідувачів до закладу та при замовленні лише у засобах захисту; час роботи – з 6:00 до 23:00.

Згодом карантинні обмеження вирішили відтермінувати до 26 жовтня, а потім їх введення відклали до 28 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, в 2017 році у Житомирі на вул. Івана Сльоти, 49 були два заклади з цілодобовим режимом роботи – кафе, яке належало ТОВ «Ойл-Ікс», та буфет в кафе ФОП Богатирчук О.С.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком паб цілодобово вул. Івана Сльоти 
Матеріали по темі