Влада

Обласна рада показала двох фіналістів конкурсу на кращий туристичний логотип та брендбук Житомирської області

26 November 2021, 17:27

Стартувало голосування на визначення переможця відкритого творчого конкурсу з розробки туристичного логотипа та брендбука Житомирської області.

Про це 26 листопада повідомила пресслужба обласної ради.

«Протягом 5 днів, з 26 до 30 листопада 2021 року включно, кожен може ознайомитися із представленими брендбуками за посиланням та обрати, саме той, який до вподоби та найповніше розкриватиме туристичний потенціал Житомирщини. Серед тих, хто візьме участь у голосуванні, Департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, 1 грудня 2021 року, розіграє подарунки – екоторбинки та футболки «Мандруй Житомирщиною», - йдеться у повідомленні.

Посилання на голосування: https://docs.google.com/forms/d/1rYHtWuHKLzlBdBsjGwB64f38NHeGrmdpVMdPD7eR-Rw/viewform?edit_requested=true

1. Логотип та брендбук «Житомирщина дивовижна»

2. Логотип та брендбук «Житомирщина туристична»

Обласна рада зазначає, що вчора, 25 листопада, відбувся півфінал відкритого творчого конкурсу з розробки туристичного логотипа та брендбукуаЖитомирської області.

«Чотири півфіналісти представили свої презентації брендбуків туристичної Житомирщини. Журі ознайомившись з конкурсними роботами обралодвох фіналістів, згідно Положення про конкурс. Саме з цих варіантів громадськість обиратиме найкращого та найвідповіднішого, що буде збільшувати туристичний, інвестиційний потенціал та покращувати туристичний імідж Житомирської області через популяризацію власного туристичного бренду», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку вересня під час розробки технічного завдання конкурсу та критеріїв оцінювання облрада повідомляла, що переможець відкритого творчого конкурсу отримає грошову винагороду у сумі 90 тис. грн.

Раніше в обласній раді запланували у 2021 році виділити з бюджету 90 тис. грн на ребрендинг туристичного логотипа і брендбука Житомирської області: рішення ухвали 27 травня на 4-тій сесії обласної ради депутати, підтримавши зміни у рішення облради «Про обласну цільову Програму розвитку туризму в Житомирській області на 2021-2023 рік» та виділивши фінансування у сумі 104,6 тис. грн на розробку туристичного логотипа області та маркування туристичних маршрутів.

Як повідомляв Житомир.info, 23 січня 2020 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко особисто долучився до представлення проєкту туристичного логотипа області, який на конкурсі обрали в комунальній установі «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр» Житомирської обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада брендбук логотип конкурс  
Матеріали по темі