Влада

Департамент ОДА вирішив повторно провести конкурс з розробки логотипу Житомирської області через «численні звернення»

17 December 2021, 16:19

Конкурс з розробки логотипу та брендбуку Житомирської області проведуть повторно.

Про це 16 грудня повідомив директор департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА Максим Обшта у відповідь на запит голови громадської організації «Житомир Дій» Матвія Хренова.

«Враховуючи численні звернення до голови Житомирської обласної державної адміністрації з проханням не затверджувати результати конкурсу з розробки логотипу та брендбуку Житомирської області, організаційним комітетом прийнято рішення щодо повторного проведення конкурсу», - йдеться у листі.

Зауважимо, що логотип-переможець конкурсу активно критикували у соцмережах та створювали меми.


Нагадаємо, 26 листопада 2021 обласна рада показала двох фіналістів конкурсу на кращій туристичний логотип та брендбук Житомирської області і запропонувала голосування. Різниця в 29 голосів визначила переможця конкурсу з розробки туристичного логотипа Житомирської області (на фото нижче).

Як оцінюють житомиряни новий логотип області дивіться у сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, 27 травня на 4-тій сесії обласної ради депутати підтримали зміни у рішення Житомирської обласної ради від 24 жовтня №23 «Про обласну цільову Програму розвитку туризму в Житомирській області на 2021-2023 рік». Так, даним рішенням було підтримано фінансування у сумі 104,6 тис. грн у частині розробки туристичного логотипа області та маркування туристичних маршрутів. На початку вересня під час розробки технічного завдання конкурсу та критеріїв оцінювання облрада повідомляла, що переможець відкритого творчого конкурсу отримає грошову винагороду у сумі 90 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА брендбук логотип конкурс  
Матеріали по темі