Влада

Різниця в 29 голосів визначила переможця конкурсу з розробки туристичного логотипа Житомирської області

1 December 2021, 16:00

В обласній раді відбулось засідання журі та організаційного комітету відкритого творчого конкурсу з розробки туристичного логотипа та брендбуку Житомирської області, на якому озвучили результати голосування за півфіналістів конкурсу.

Про це 1 грудня повідомила пресслужба Житомирської обласної ради.

«Присутнім презентували результати громадського голосування, яке тривало протягом 5 днів, з 26 до 30 листопада 2021 року включно. Вибір робили між двома півфіналістами конкурсу, яких попередньо обрали члени комісії», - йдеться у повідомленні.

Так, за результатами відкритого голосування із кількістю у 371 голос переміг логотип і брендбук «Житомирщина туристична» (на фото).

Інший логотип «Житомирщина дивовижна» набрав 342 голоси. Тобто різниця склала 29 голосів.

«Відповідно до Положення про конкурс розробка туристичного логотипа та брендбуку Житомирської області збільшуватиме туристичний, інвестиційний потенціал та покращуватиме туристичний імідж області через популяризацію власного туристичного бренду. Переможець конкурсу отримує диплом та винагороду за розробку туристичного логотипа та брендбуку Житомирської області. З отриманої грошової винагороди, він зобов’язується оплатити виробництво брендбуку та сувенірної промо-атрибутики. Також, згідно з Положенням про конкурс, для подальшого використання туристичний логотип Житомирської області затверджується розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації», - повідомили в облраді.

У пресслужбі обласної ради нагадали, що 27 травня на 4-тій сесії обласної ради депутати підтримали зміни у рішення Житомирської обласної ради від 24 жовтня №23 «Про обласну цільову Програму розвитку туризму в Житомирській області на 2021-2023 рік». Так, даним рішенням було підтримано фінансування у сумі 104,6 тис. грн у частині розробки туристичного логотипа області та маркування туристичних маршрутів. Під час першого засідання організаційного комітету з підготовки та проведення відкритого творчого конкурсу 3 вересня було затверджено грошову винагороду для переможця конкурсу у сумі 90 тис. грн.

Нагадаємо, 26 листопада 2021 обласна рада показала двох фіналістів конкурсу на кращій туристичний логотип та брендбук Житомирської області і запропонувала голосування. Раніше, на початку вересня під час розробки технічного завдання конкурсу та критеріїв оцінювання облрада повідомляла, що переможець відкритого творчого конкурсу отримає грошову винагороду у сумі 90 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, 23 січня 2020 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко особисто долучився до представлення проєкту туристичного логотипа області, який на конкурсі обрали в комунальній установі «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр» Житомирської обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: логотип брендбук конкурс голосування  
Матеріали по темі