Економіка

​АМКУ змусив департамент Житомирської ОДА змінити рішення і визнати «Автомагістраль» переможцем тендеру на капремонт дороги за 10 млн грн

24 December 2021, 13:06

Після рішення Антимонопольного комітету України, департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА визнав переможцем тендеру ПП «Автомагістраль» на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Енергетиків та вул. Тараса Бульби-Боровця в Овручі за 9,27 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Енергетиків та вул.Тараса Бульби-Боровця (від вул. Героїв Майдану до вул. Т.Шевченка), мають бути виконані до 1 травня 2022 року.

Очікувана вартість закупівлі становила 11,64 млн грн. Участь у тендері взяло чотири фірми: ПП «Автомагістраль», ТОВ «БК “Будальянс Груп», ТОВ «Будстандарт ЛТД» та ТОВ «Він-Євро».

Спочатку дешевшу на 2 млн грн пропозицію ПП «Автомагістраль» відхилили. Причина: договір про надання банківської гарантії не передбачає банківського покриття і не містить в собі інформації про наявність розрахункового рахунку учасника, який зазначений у довідці та у виписці по особистому рахунку.

26 листопада департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір укласти угоду з ТОВ «БК “Будальянс Груп» на 11,32 млн грн.

ПП «Автомагістраль» з таким рішенням не погодилось та подало 6 грудня скаргу до АМКУ, в якому просило скасувати рішення замовника про відхилення пропозиції ПП «Автомагістраль» та скасувати рішення про визначення переможцем ТОВ «БК “Будальянс Груп».

17 грудня АМКУ скаргу задовільнив та зобов'язав департамент ОДА скасувати рішення про відхилення тендерної пропозиції ПП «Автомагістраль» та рішення про визначення ТОВ «БК “Будальянс Груп» переможцем процедури закупівлі.

Вже 23 грудня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір укласти угоду з ПП «Автомагістраль».

ТОВ «Будівельна компанія “Будальянс Груп» засноване в 2016 році в Києві. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 8,4 млн грн. Бенефіціарним власником фірми є Ігор Войтко.

ПП «Автомагістраль» зареєстроване в Київській області, Вишгородському районі, село Синяк. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 14 млн 200 грн. Власником фірми є Микола Олексійович Скоростецький, який у 2005-2007 роках очолював Службу автомобільних доріг у Київській області.

Нагадаємо, 26 листопада 2021 департамент Житомирської ОДА відмінив тендери на ремонти доріг в Малині та Коростені на 62 мільйони, де не змогла перемогти фірма екснардепа.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2021 року після рішення Антимонопольного комітету України департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА визнав переможцем тендеру ПП «Автомагістраль» на капітальний ремонт дороги Андрушівка-Червоне-Закутинці за 83 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер ремонт дорога Автомагістраль АМКУ  
Матеріали по темі