Влада

Брифінг про ситуації в області: ворожих ДРГ та важкої бронетехніки поблизу Житомира немає

25 February 2022, 15:25

Повідомлення про диверсійні групи та важку техніку ворога біля Житомира не підтвердилася, інформація про погіршення ситуації в Коростені та Овручі наразі відсутня.

Про це на брифінгу, який розпочався о 15:00 год. 25 лютого, повідомив голова ОДА Віталій Бунечко.

«Інформація про диверсійні групи, які діють близько до Житомира, не підтвердилася. Дякую громадянам, які повідомляють про підозрілих осіб. Поки що диверсійних груп, важкої бронетехніки поблизу Житомира немає. Є ситуації на півночі область, яка продовжується з учорашнього дня, є різна інформація, зараз вона перевіряється, не хочу зараз говорити про рух якось техніки, бо у страху великі очі, дочекаємося офіційної інформації. Що змінилося в оперативній обстановці - це попадання в склади військової зброї в Ушомирі. Найголовніше - ні вбитих, ні поранених немає. Зараз там пожежі вже немає, зайшли військові і йде огляд. Інформація про танки, які стоять біля Хорошева, не підтвердилася, інформація про ДРГ, які йдуть зі сторони Левкову – не підтвердилася», - повідомив голова ОДА.

Віталій Бунечко також відповів на запитання щодо ситуації в містах Овруч та в Коростень.

«Інформації про погіршення ситуації в Коростені та Овручі наразі відсутня. (зателефонував меру Овруча) Зараз є різна інформація, але вона потребує перевірки», - сказав Бунечко.

Мер Житомира заявив, що має інформацію про розбиту колону ворожої техніки біля Овруча.


Нагадаємо, на брифінгу о 9:00 25 лютого голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко інформував, що в Житомирській області після обстрілу аеродрому в Озерному інших загиблих немає, бойові дії на території області станом на ранок не велися. Близько 11:00 Коростенська райдержадміністрація закликала громадян ховатися в укриття через обстріли військової частини в Ушомирі.

Оперативну інформацію від силових структур України станом на 25 лютого 2022 читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати. Через годину після брифінгу Верховна рада проголосувала за проєкт закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні». Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій.

Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій, а згодом своїм указом оголосив загальну мобілізацію по всій країні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна ОДА Бунечко ДРГ  
Матеріали по темі