ДОПОМОГА

МОЗ пояснило, як онкопацієнти можуть отримати медичну допомогу під час війни

4 March 2022, 13:18

Воєнний стан внаслідок нападу РФ ускладнив доступ пацієнтів до необхідних медичних послуг та лікарських засобів.

Міністерство охорони здоров’я 4 березня поінформувало стосовно надання медичних послуг пацієнтам з онкологічними захворюваннями.

«Заклади охорони здоров’я, які уклали договори з Національною службою здоров'я України про медичне обслуговування за напрямом онкологія, продовжують надавати послуги. На Житомирщині це – Житомирський обласний онкологічний диспансер», – йдеться у повідомленні.

В Житомирський обласний онкологічний диспансер звертайтеся за телефонами: (0412) 43-42-09 та (068) 98-77-834

Інформацію про режим роботи закладу та перелік послуг, які надає заклад, можна отримати телефоном у контактної особи закладу охорони здоров’я або у контакт-центрі НСЗУ за номером 16-77.

Перелік лікарень та номерів для телефонного зв'язку за посиланням https://bit.ly/35LI080

Оперативну інформацію про роботу закладів охорони здоров’я та надання медичних послуг, яких потребують пацієнти з онкозахворюваннями, можна відстежувати на телеграм-каналах: https://t.me/onkosupportua та https://t.me/athenawomenagainstcancer.

Оперативну інформацію від силових структур України за 4 березня 2022 читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого 2022 Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати. Через годину після брифінгу Верховна рада проголосувала за проєкт закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні».

Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій, а згодом своїм указом оголосив загальну мобілізацію по всій країні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: онкодиспансер онкологія онкохворий онкозахворювання  
Матеріали по темі