Влада

​Іноземці їдуть до Житомира допомагати захищати Україну від російських окупантів

9 March 2022, 15:54

До Житомира приїхали іноземці, які допомагатимуть захищати Україну від російських окупантів. Українське небо захищатиме 23- річна пілот з Італії, а парамедик з Австрії надаватиме допомогу.

Про це повідомив мер Сергій Сухомлин на своїй сторінці у соціальній мережі.

«23- річна пілот Джулія з Італії захищатиме українське небо. Дівчина з дитинства марила небом. Тому й обрала це покликання професією. Каже, прагне захищати світ від скаженої агресії! Тому вона в Україні! Мріє познайомитись із київським «привидом»! Це її кумир!Каже, заміж за нього не хоче, але руку залюбки потисне. На запитання «Що б ви хотіли сказати російським пілотам, які знищують Україну?» Упевнено відповіла: «Слава Україні», - написав Сергій Сухомлин.

Про добровольців з Європи, які приїжджають в Житомир, щоб допомагати захищати нашу країну Сергій Сухомлин розповідав у бліц-інтерв’ю.

Голова Житомирської обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Бунечко на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив, що до Житомира на допомогу приїхав військовий парамедик з Австралії.

«Перші іноземні добровольці вже допомагають теробороні на Житомирщині. Сьогодні із задоволенням поспілкувався з професійним військовим парамедиком з Австралії, який неодноразово брав участь у рятувальних операціях на полі бою, має навички евакуації постраждалих під час бомбардувань, що, на жаль, зараз є дуже актуальним для нашої області.Добровольці їдуть захищати свободу, демократичні цінності, відстоювати цивілізаційний вибір у боротьбі проти терористів та окупантів. Ця війна стала війною світоглядів. І світ на нашому боці, тому ми обов'язково переможемо!», - написав Бунечко.

Нагадаємо, 8 березня Житомир отримав гуманітарну допомогу з Данії, від громадян та дитячого магазину. 2 березня міська рада інформувала, що Житомир отримав гуманітарну допомогу від польського міста-побратима Плоцька. 4 березня Житомир отримав допомогу від австрійських друзів.

Як повідомляв Житомир.info, бренд «Kachorovska atelier» разом з іншими житомирськими виробниками безоплатно шиє берці для наших хлопців та дівчат з територіальної оборони. Також житомирські волонтери збирають медикаменти для лікарень, тероборони та ЗСУ та цілодобово приймають і розподіляють гуманітарну допомогу, формуючи набори для військових та переселенців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: іноземець пілот парамедик війна окупант  
Матеріали по темі