Місто

У Житомирі завершують ремонт фонтану на Михайлівській і до кінця тижня планують запустити

23 June 2022, 15:45

У Житомирі збираються запустити пішохідний фонтан на вулиці Михайлівській, який досі був на ремонті.

Про це 23 червня повідомила пресслужба КП «Житомирводоканал».

«Після проведення ремонтних робіт готуємося до запуску однієї з головних міських принад, яку так обожнюють наші дітки, – фонтану на вул. Михайлівській!», – йдеться у дописі.

У пресслужбі комунального підприємства в коментарі Житомир.info уточнили, що фонтан планують запустити до кінця тижня, що триває, орієнтовно 24-25 червня.

Нагадаємо, в середині травня у Житомирі запрацювала більшість фонтанів. Однак деякі не увімкнули, зокрема й на Михайлівській. Начальник інформаційного центру КП «Житомирводоканал» Сніжана Герасимчук 20 травня пояснювала, що він не працює через те, що з ладу вийшло обладнання, яке необхідно замінити.

8 червня житомирські комунальники приступили до ремонту фонтану на вулиці Михайлівській. Тоді у пресслужбі водоканалу зазначали, що запрацювати він має наприкінці червня.

Як повідомляв Житомир.info, фонтан на Михайлівській у Житомирі офіційно відкрили 21 квітня 2018. 25 червня цього ж року фонтан оглянув італійський меценат Вірджініо Фіданца, який профінансував його будівництво.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фонтан водоканал Михайлівська  
Матеріали по темі