Влада

Голова Житомирської облради отримав від міністра оборони відзнаку – пістолет

29 January 2023, 12:30

Голову Житомирської обласної ради Володимира Федоренка нагородили відзнакою Міністерства оборони «Вогнепальна зброя» - пістолетом.

Про це сам Федоренко повідомив у Facebook 29 січня.

«Щиро дякую пану Міністру оборони України, командуванню та побратимам! За Україну, за її волю, за честь і славу, за народ! Слава ЗСУ», - написав Володимир Федоренко та виклав витяг з наказу про нагородження.

Зазначено, що командир стрілецького взводу молодший лейтенант Володимир Федоренко отримав нагородну зброю «за визначні заслуги в забезпеченні обороноздатності України, зміцненні національної безпеки, бездоганну військову службу».


Нагадаємо, 27 квітня 2022 року голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко підписав розпорядження про своє увільнення від виконання посадових обов'язків у зв’язку з призовом на військову службу, виконання обов’язків голови покладене на заступника голови облради Володимира Ширму. Військова служба, яку голова облради Федоренко проходить з 27 квітня, дозволяла зустрічатися з різними людьми у різних містах та проводити час із сім'єю. З 10 червня Володимир Федоренко, який призивався сержантом, має військове звання «молодший лейтенант».


Фото з Facebook Володимира Федоренка, оприлюднене 23 січня 2023 року

Як повідомляв Житомир.info, Володимир Федоренко після призову отримував зарплату від Житомирської обласної ради до 19 липня 2022 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Федоренко зброя нагорода пістолет Міноборони 
Матеріали по темі